Køreskole i Svendborg – tilmelding og holdstart:

I den pædagogiske køreskole i Svendborg har vi løbende holdstart. Det betyder, at du har god mulighed for at komme i gang med at tage kørekort, præcis når det passer dig. I køreskolen har vi teoriundervisning henholdsvis mandag og onsdag, og nogle hold – torsdag fra kl. 18.15. Sluttidspunkt afhænger af hvor mange lektioner vi skal igennem.

For at kunne tilbyde den bedst mulige undervisning med rigelig tid til ro og fordybelse, vil der i øvrigt være maks. 12 elever på et hold. Vi bruger naturligvis helt opdaterede materialer og prøver.

Bilkørsel i Svendborg

Undervisningen i den pædagogiske køreskole er bygget op med skiftevis teori og kørsel. Køretimerne tilrettelægges, så de så vidt muligt ikke griber ind i den uddannelse eller andet, som eleverne har ved siden af køreuddannelsen – du skal med andre ord helst ikke være nødt til at udeblive fra skole eller arbejde for at køre bil. Mange af køretimerne finder i øvrigt sted i Svendborg, hvor vi er beriget med mange gode udfordringer – udfordringer der er med til at gøre dig til en bedre bilist i trafikken.

Der er ikke undervisning følgende dage:
D. 1. januar
Uge 7 – Vinterferie
Uge 28, 29 og 30 – Sommerferie
D. 24. og 31. december

Du melder dig til køreskolen ved at udfylde nedenstående formular, så kontakter jeg dig efterfølgende med bekræftelse og øvrig praktisk information inden holdstart.

HUSK, du kan tidligst starte på køreskole, når du er 16 år og ni måneder.

Der er følgende holdstart i kommende halvår:

• Primo juni 2018 (0 pladser tilbage)
  • Onsdag d. 12. september 2018 (0 pladser tilbage)
  • Mandag d. 12. november 2018 (0 pladser tilbage)
  • Torsdag d. 17. januar 2019 (1 af 8 pladser tilbage)
  • Mandag d. 11. marts 2019 (9 af 12 pladser tilbage)

Kontakt mig gerne for mere info.

Tilmelding:
  1. Skal udfyldes